Нес патрола данас на улицама Прњавора и Добоја

Алдијана Благојевић
Нес патрола данас на улицама Прњавора и Добоја

Још један занимљив и сунчан дан екипа Нес патроле провешће и данас дружећи се са возачима у Прњавору и Добоју, а све у склопу наградне игре коју ова радио станица реализује за све своје вјерне слушаоце.

Грађани Приједора јуче су били активни и брзи у проналажењу екипе Нес радија, па је тако много вриједних награда подијељено и у овом граду.

Бојан Драгишић, водитељ Нес радија и члан Нес патроле казао је да је патрола јуче у Приједору била права атракција.

„Пуни смо позитивних утисака и коментра из Приједора. Ево већ шест дана патролирамо по бх. градовима и морам признати да је Приједор једини град у којем Нес патрола није зауставила ни једног возача, него су сви нас заустављали. За кратко вријеме смо подијелили све награде планиране за четвртак. Због првелике заинтересованости грађана на свакој локацији смо дијелили по неколико награда. Приједорчани су били заиста активни и доказали су нам да је Нес радио код њих на првом мјесту", казао је Драгишић, преносећи утиске са терена.

Ову прилику су многобројни слушаоци у Приједору искористили да лично похвале програм Нес радија и искажу своју дугогодишњу оданост овој радио - станици.

„Нес радио је моја омиљена радио – станица. Оно што вас издваја од осталих је свакако позитивна енергија коју преносите на своје слушаоце. Наградна игра „Нес – моја прва станица" је још један доказ колико мислите на све нас", казао је један од слушалаца у Приједору.

Он је испричао да се потрудио да пронађе патролу на улицама Приједора како би их угостио у неком од локала и наравно освојио награду, а неки су покушали да их „поткупе" палачинкама, кафом, пићем.

Екипа Нес патроле ће и наредних дана обилазити бх. градове, потражите их данас у Прњавору и Добоју и освојите једну од 300 вриједних награда.

Ако још увијек не знате која су правила наградне игре врло је једноставно, само на радио – пријемнику у вашем аутомобиле ставите Нес радио на прво мјесто.

Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес - моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана