Најскупљи стан у Хрватској продаје се за осам милиона евра

Срна
Најскупљи стан у Хрватској продаје се за осам милиона евра

ЗАГРЕБ - Загребачка агенција за некретнине Еуровилла огласила је продају стан у Загребу за осам милиона евра.

Стан, за који наводе да је најлуксузнији има 320 квадрата стамбене површине и терасу од 120 квадрата, преноси 24сата.хр и додаје да се ради о двоетажном стану у комплексу Центар цвјетни у строгом центру Загреба, са три спаваће собе и три купатила.

"Власник стана је компанија Хото Зрињевац, Крешимира Хорватинчића. У стану тренутно нико не живи, али пре су били станари. Оно што могу рећи је да нешто боље у Загребу не постоји. Бан центар и Центар Цвјетни су најбоље зграде у Загребу, то су јединствене некретнине, као да имате кућу у центру града, ово је нешто најлепше што може да постоји", рекао је Серђо Сердарушић из агенције за некретнине Еуровилла.

Како каже, стан је пуштен у продају пре два дана, али већ има заинтересованих, а потенцијални купци већ су најавили долазак.

"Пре пар година је било незамисливо да ће људи да купују станове по цени од два до три милиона евра. Данас људи купују пентхаус који има све садржаје које имају и куће.

Ово вам је зграда на најлепшој локацији у строгом центру града са свим садржајем, има дворану за фитнесс, властити лифт од гараже до стана, свој врт, уређен је ван свих стандарда. Ово је дефинитивно најлуксузнији стан у Загребу, има сав дизајнерски намештај. Бавим се некретнинама 20 година и могу вам рећи да такав стан у Загребу не постоји", рекао је Сердарушић. За цену стана каже да верује да ће о њој моћи да се пореговара. "Цена је тако постављена и није нереална за такву некретнину", рекао је Сердарушић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана