Луфтханса уводи брачне кревете на прекоокеанским летовима

ГС
Луфтханса уводи брачне кревете на прекоокеанским летовима

ЛОНДОН - Њемачка авио-компанија одлучила је да, у циљу унапређења услуга, у нове кабине у првој класи на прекоокеанским летовима, убаци брачне кревете.

Према писању британског портала Тајм-аут, понуда дуплих кревета на дугим летовима у првој класи ускоро Ће постати норма. Њемачки авио-превозник Луфтханза најавио је да ćе ускоро имати "суите плус" седишта у првој класи, која ćе у суштини паровима обезбједити сопствену собу, а увешће и брачне кревете, сопствене системе грејања, као и зидове до плафона, клизна дрвена врата, ормаре, трпезаријске столове, специјалне гурманске меније и седишта широка један метар.

Тако ће та авио-компанија имати неке од најлуксузнијих опција за дуге релације, а како наводе из компаније ове новине су дио пројекта унапређења услуга "Аллегрис".

Очекује се да ће цијели план, који укључује поделу седишта авио-превозника у седам класа на дугим рутама, коштати огромних 2,5 милијарди евра и требало би да буде у потпуности реализован до 2025.

Брачне кревете на дуголинијским летовима већ имај Катар Аирлинес, Етихад и Сингапоре Аирлинес али су те опције веома скупе - од око 3.000 до више од 20.000 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана