Крените у акцију, данас је Нес патрола у Мркоњић Граду и Шипову ФОТО

Алдијана Благојевић
Крените у акцију, данас је Нес патрола у Мркоњић Граду и Шипову ФОТО

Нес патрола наставља своје путовање по бх. градовима, а данас су на реду Мркоњић Град и Шипово.

Екипа Нес радија јуче се дружила са вјерним слушаоцима и возачима у Новом Граду и Козарској Дубици. Подијељено је много вриједних награда, а грађани су такође искористили лијепо вријеме да екипу Нес патроле одведу у неки од локала на кеју код Сане, гдје се Нес радио свакодневно слуша преко 10 година.

„Стални сам слушалац Нес радија, и могу вам рећи да је у Козарској Дубици Нес радио иначе много слушан. Често путујем, па се редовно укључујем у ваш програм. Најбољи сте и што се тиче музике, али и квалитетних информација, као и много занимљивих тема које интересују грађане, и возаче", рекао је један од награђених слушалаца у Козарској Дубици.

Он сматра да  је наградна игра „Нес – моја прва станица" право освјежење и добро осмишљен пројекат којим се поред вриједних награда слушаоцима пружа могућност да упознају тим Нес радија.

„Реакције људи на нашу екипу су одличне, нарочито у мањим срединама. Примјетно је узбуђење слушалаца који траже да се фотогрфишу с нашом екипом", рекао је Бојан Драгишић, водитељ Нес радија и члан Нес патроле.

Како каже Драгишић, битно је истаћи да су протекла четири дана углавном возачи заустављали Нес патролу.

Многобројни слушаоци су након најаве на радију покушали да пронађу Нес патролу, али без успјеха, па су се разочарани јављали у редакцију Нес радија, као и на њихову фацебоок страницу, зато крените одмах у акцију, потражите их данас у Мркоњић Граду и Шипову и освојите једну од 300 вриједних награда.

Ако још увијек не знате која су правила наградне игре врло је једноставно, само на радио – пријемнику у вашем аутомобиле ставите Нес радио на прво мјесто.

Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес - моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана