Краљ оргијао у клубу српског боксера

Миленко Киндл
Краљ оргијао у клубу српског боксера

Шведски медији су већ неко вријеме фокусирани на објављивање контроверзне књиге о приватном животу краља Карла Густава Шеснаестог (64), која разоткрива ријетке интимне податке и која је изазвала бројне расправе у Шведској о границама слободе медија.

Иако краљевски двор негира све наводе из књиге и тражи доказе са именима и сликама, аутори књиге Томас Сјоберг, Тове Мејер и Дин Раушер најављују свједочења три жене као "тајни адут".

Књига се ослања на анонимне изворе и резултат је истраживања ових новинара, који су је писали двије и по године. Између осталог, открива да је краљ посјећивао стриптиз клубове и био у једногодишњој вези са шведском пјевачицом и моделом.

- Предмет пожуде краља била је Камила Хенемарк, од оца Нигеријца и мајке Швеђанке, некадашњи оснивач бенда "Army of Lovers" - наводи се у књизи и додаје како је краљица Силвија знала за ту везу.

Краљ је био прилично обузет Камилом и "изгледао је као заљубљени школарац, који је наговарао дјевојку да побјегну заједно на егзотично острво", пише још у књизи.

Камила је прокоментарисала да је "тај воз одавно прошао" и да је започела нови живот, али је по савјету адвоката одлучила да ништа више не каже.

Некадашњи српски боксер Миле Марковић потврдио је како је тајна служба пријетила дјевојкама:

- Знам да су дјевојкама пријетили и да су им одузимане камере и филмови, а неке су се баш уплашиле за своју сигурност. Краљеви тјелохранитељи били су увијек присутни када је монарх био на забавама и знали су за све што се дешавало у локалу - каже Миле.

Према Милетовим ријечима, краљ је са друштвом најчешће долазио понедјељком око шест сати послије подне у његов клуб смјештен у подруму зграде у којој је била и управа полиције.

Други гости тада нису могли да уђу, а ту су већ чекале младе даме задужене за пријатно дружење. Дјевојке су биле намамљене обећањима да ће им та познанства помоћи да остваре каријере модела или пјевачица.

Миле, међутим, каже да оне никада нису добиле што им је обећано и да му је то веома сметало. Одмах послије вечере почињала је забава за коју је било задужено особље. У локалу је био "џакузи" и дјевојке су се скидале и сједале у крила гостију.

Дешавало се да је Стокхолмска интервентна јединица полиције морала да се врати у базу подвијеног репа, само зато што су видјели да су у локалу краљеви чувари.

Па ипак, једном приликом морало је да се поступи другачије јер је у канцеларији локала пронађен мушкарац са прострелном раном главе. Сумњало се да је био натјеран да игра руски рулет због неплаћеног дуга.

Догодиле су се и рације у клубу због дојава да су стриптизете физички малтретиране.

Књига, такође, говори и о мјерама безбједности које је осигурање примјењивало да би краљева блудна страна остала скривена од јавности. У неким случајевима, агенти службе безбједности су претраживали куће различитих жена и плијенили фотографије и негативе са краљевих приватних забава.

Краљевски суд у Шведској до сад није имао коментар на објављивање књиге, јер није добио примјерак књиге.

Објављивање књиге краљ Густаф прокоментарисао је ријечима да су то ствари које су се десиле давно.

- Видио сам неке од наслова, који нису тако лијепи - навео је он и додао да књигу још није прочитао.

Иначе, Милета Марковића су шведски медији представили као десну руку краља порнографије Карла Серунса. Он тврди да је и раније покушавао да исприча шта зна о монарху и то на неколико суђења у којима је био оптужен, али да тада нико није хтио да га саслуша.

Миле прича да је наручио неколико златних кључева клуба које је подијелио својим сталним гостима, па и онима из краљевог окружења. Он тврди да посједује доста доказа, али још одбија да их покаже новинарима.

- То чувам за књигу коју сада пишем - рекао је Миле.

Рације

Миле Марковић је био јако задовољан краљевим посјетама, а највише зато што је знао да неће бити изненадних рација полиције док су ексклузивни гости у локалу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана