Карабатић: Посебно ми је драг Вид Кавтичник

Глас Српске
Карабатић: Посебно ми је драг Вид Кавтичник

Током припрема за утакмицу четвртфинала рукометне Лиге шампиона, Николу Карабатића новинари су изрешетали многобројним питањима о приватном животу. Највише је запело оно о слободном времену и како га проводи, а он је одговорио:

- Највише га проводим с пријатељима. Имам пуно добрих пријатеља у клубу, а од њих ми је посебно драг Словенац Вид Кавтичник - рекао је Карабатић.

Словеначки рукометни репрезентативац и десно крило њемачког Кила, иначе је Карабатићев јако добар пријатељ, чему у прилог иду бројне заједничке фотографије на Карабатићевој службеној Интернет страници. Но, све би било у најбољем реду да то нису фотографије на којима један другом трљају о ногу, или се грле у базену. Управо те фотографије потакле су питања има ли међу њима нешто више од самог пријатељства. Осим тога, на службеној страници у фотогалерији све врви махом голим и набилданим мушкарцима, док дјевојака има у минималном броју, ако их и има уопште. Такође, Карабатић је склон објављивању нарцисоидних фотографија на којима је гол у манекенској пози, дајући до знања да је потпуно избријаног тијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана