Израчунајте свој „број душе” кроз име и презиме: Овај број доноси велики успјех

Агенције
Израчунајте свој „број душе” кроз име и презиме: Овај број доноси велики успјех

Име и презиме које носимо није одабрано случајно. Они садрже многе аспекте и тајне наше личности, а када их сазнамо, могу нам открити наше мане и врлине, снаге и слабости.

„Један од ових важних бројева је број душе,“ објашњава нумеролог Павел Разински. Он открива ваше праве жеље, које можда нисте свјесни. Да бисте га израчунали, потребно је да саберете нумеричке вриједности самогласника у вашем имену и презимену. Ако је резултат двоцифрен, саберите те бројеве док не добијете једноцифрен број. Овај број ће карактерисати вашу суштину и тежње у складу са вашом сврхом.

Значења самогласника имена и презимена:

Број душе 1

Власници броја 1 су под заштитом Сунца. Ово им даје снагу, отпорност и флексибилност. Њихова душа је стално усмјерена ка напред. Ове особе могу постићи успјех у било којем пољу ако одбаце сумње које им се нађу на путу. Људи око њих, водећи своје битке, могу покушати да их одведу на погрешан пут. Нема потребе да слушате туђе савјете. Важно је вјеровати себи и универзуму.

Број душе 2

Ви сте под покровитељством Мјесеца, што указује на мирну природу. Ваш адут су дипломатија и тактика. Спољашња пасивност указује на унутрашњу стабилност. Вама је потребан неко ко ће подржати ваше идеје, а ви ћете их остварити. Иако желите сапутника, имате снажну потребу да сачувате свој свијет од радозналих очију. Меланхолија и искуства могу утицати на ваше здравље, па се стално опуштајте и обнављајте енергију. Медитација и спорт су савршени за то. Избјегавајте сукобе како бисте остали у равнотежи. Претјерано сањарење и недостатак логике могу вас сврстати у чудаке. Главни задатак је да научите одлучност и кренете путем самоспознаје.

Број душе 3

Тројкама влада Јупитер, што им даје активност и способност контроле. Радите за будућност како бисте о себи оставили добар утисак. Од дјетињства често знате шта желите и идете ка свом циљу. Власници овог броја могу постати успјешни спортисти и пробити се у велики свијет. Такви људи често не знају како да се опусте, што може утицати на њихово здравље. Тројке су вјерне својим идејама и поштују породичне традиције. Могу чак и да контролишу свог партнера. Избјегавајте празне препирке. Научите стрпљење и не трошите се превише.

Број душе 4

Овим бројем влада планета сијенке Раху (према ведској астрологији). Особе са овим бројем стално траже забаву јер им је досадно и склони су песимизму. Због тога могу бити љути на цио свијет и то пренијети на своје вољене. Најбоље је да раде у самоћи. Ако раде посао који воле, могу се потпуно посветити и остварити каријеру. Стрпљиви су и храбри, па могу бити добри лидери или адвокати. Док су млади, могу бити велики расипници, па је важно да се науче штедњи, преноси Ало.

Број душе 5

Петице су под заштитом Меркура. Нису склони брзоплетим авантурама и дугорочним посљедицама. Њихов главни адут је лукавство и духовитост. Због своје природне интуиције добро разумију људе. Стално су привучени испробавању различитих области. Посједују изванредне вјештине у говору и не причају о интими. Зраче оптимизмом и имају способност манипулације. Морају научити да поштују жеље других и да умију да слушају.

Број душе 6

Венера је под заштитом ове особе. То је број креативних и љубавних људи. Поезија, музика и лијепе слике су дио њиховог живота. Често осјећају потребу да уживају у љепоти. Умјетност, грациозност и дипломатија помажу им да постигну високе резултате у креативности. Могу брзо одустати ако ствари не иду по плану, па треба да раде на својој организацији и да завршавају започето.

Број душе 7

Седмице су под утицајем планете сјенке Кету. Ово је свети број који представља дане у недјељи, дуге боје итд. Особе са овим бројем имају свето знање о свијету. Имају развијену интуицију и креативност. Романтизам и сентименталност су им својствени. Неконвенционалан начин размишљања помаже им да пронађу рјешења за било који проблем. Похвала им је важна, иначе могу развити комплекс. Честа самокритика може довести до неодлучности. Треба да престану да се превише анализирају и да се фокусирају на своје способности.

Број душе 8

Број 8 је под утицајем Сатурна. Избјегавају велика друштва и теже материјалном благостању, које обично остварују. Имају филозофско размишљање и често говоре о животу, што их може довести у емоционални ћорсокак. Осмице су склоне усамљености и добро користе оно што имају. Успјешно се баве управљањем великим компанијама и постигнуће у пословању. Ако су у добром расположењу, могу помоћи другима. Треба да науче да комуницирају и склапа пријатељства.

Број душе 9

Деветке су под утицајем Марса. То су интелектуално развијене личности које разумију тајне постојања. Све им је отворено на путу. Деветка има не само ментални, већ и физички потенцијал. Они који прате деветку постају популарни. Њихова душа неизбјежно привлачи пажњу. И поред тога, људи са овим бројем душе често се тешко одлучују за циљеве и пут, што може изазвати љутњу и незадовољство. Савјет је да не троше превише енергије на самоанализе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана