Иван Ивановић: Ја сам обичан човек, само мало луђи од вас

Драгана Келеч
Иван Ивановић: Ја сам обичан човек, само мало луђи од вас

Инспирација за шоу "Вече са Иваном Ивановићем" је свуда око нас. На овим просторима ће увек бити материјала за овакву емисију.

Рекао је то у разговору са новинаром "Гласа Српске" аутор и водитељ најгледаније емисије у Србији, али и региону Иван Ивановић.

- Смех публике ми је највећи покретач. Увек сам волео да забављам друштво и сада имам задовољство да то радим за целу државу. Приватно, ја сам обичан човек, само мало луђи од вас - каже Ивановић.

Опуштен и духовит, као и на екрану, Иван најављује од септембра још јачи ангажман.

За оне о којима говори у својој емисији, оне на чији рачун збија шале, каже да то умију да прихвате.

- Ипак, није лако бити шоумен, јер да јесте, било би нас много више - ипак сматра Иван.

Иван је рођен и живи у Београду.

Популарност је стекао као водитељ квиза "Кеш такси", а водио је емисије за "Сурвајвер".

Каже да од рођења има забављачки дух, а док је био дијете, звали су га мали Чкаља. Конкурисао је на ФДУ за глуму, али га нису примили, па је послије тога уписао право.

Сваки слободан тренутак проводи са породицом, супругом Зорицом и кћерком Сташом.

* ГЛAС: Популарност сте стекли као водитељ квиза "Кеш такси", емисије "Сурвајвер", а сада и као аутор и водитељ шоуа "Вече са Иваном Ивановићем". Да ли је тешко бити шоумен на овим просторима?

ИВAНОВИЋ: Да је лако, вероватно би нас било много више. Ја сам пажљиво градио каријеру и сваке године правио нови корак напред, док нисам дошао до свог шоуа. Имао сам и доста среће, подршку и поверење своје телевизије. Како год, увек сам изузетно уживао у свом послу и емисијама које водим, а онда се то задовољство пренесе и на публику.

* ГЛAС: Одакле црпите инспирацију и на који начин бирате госте?

ИВAНОВИЋ: Инспирација за овакав шоу је свуда око нас. На овим просторима ће увек бити материјала за овакву емисију. Госте за емисију "Вече са Иваном Ивановићем" бирамо на основу њихове популарности и актуелности.

* ГЛAС: Ко Вам је од досадашњих гостију био најинтересантнији саговорник, а ко Вам је још остао на списку као неко кога бисте жељели да угостите у својој емисији, али још нисте?

ИВAНОВИЋ: За све своје саговорнике могу да кажем да су били супер. Мислим да смо ми у овој емисији направили атмосферу у којој се гости лако "отварају" и желе да учествују у разговору и шалама. Нисам угостио Aлександра Тијанића, Жељка Митровића и Цанета из "Партибрејкерса", а желео сам. Видећемо, можда успем.

* ГЛAС: Познато је да су многе јавне личности предмет шале у вашој емисији. Да ли сте имали проблема због прозивки у својим емисијама (осим са Јеленом Карлеушом) и да ли овдашње познате и јавне личности знају да прихвате и поднесу шалу?

ИВAНОВИЋ: Углавном сви они умеју да прихвате шалу на свој рачун и нисам имао проблема због тога. Наравно, увек има будала и биће их док је света, али њих је мање.

* ГЛAС: Шта планирате у идућем периоду, када је у питању Ваша каријера?

ИВAНОВИЋ: Мени је за сада заиста добро и немам разлога да нешто посебно мењам и планирам. Имам још увек шта да кажем, тако да од септембра крећем пуном паром напред.

* ГЛAС: Да ли бисте некада пристали да будете у неком од ријалити програма као сто су "Велики брат" или "Сурвајвер"? Јесте ли до сада имали понуде за учешће у таквим емисијама?

ИВAНОВИЋ: Имао сам понуде за такве емисије, али ме то тренутно не занима. Реално, у тим емисијама учествују непознати људи и они чије време је прошло. Не припадам ни једној ни другој групи, тако да нема разлога да прихватим такве понуде. Једног дана када прође све, ко зна....

* ГЛAС: У једној од посљедњих емисија "Вече са Иваном Ивановићем" поменули сте и директора Дома пензионера у Бањалуци Илију Вујичића, који уједно има и погребно друштво… То сте морали прочитати у "Гласу Српске"?

ИВAНОВИЋ: Наравно, читам "Глас Српске", јер емисија "Вече са Иваном Ивановићем" се успешно емитује у Црној Гори и БиХ и ја морам да будем у току са догађајима у те две земље. Што се тиче тог случаја, ја не знам какав је закон код вас и да ли је то дозвољено. Морално баш и није, али смешно свакако јесте.

* ГЛAС: Посјећујете ли Републику Српску? Колико сте упознати са нашим ТВ програмима и емисијама и шта мислите о њима?

ИВAНОВИЋ: Био сам неколико пута у Републици Српској, имам и фамилију у Бањалуци. Гледам ваше програме, колико ми обавезе дозволе. Гледам и ТВ канале, а највише БН телевизију. Има ту занимљивих емисија.

* ГЛAС: Жене Вас сматрају заводником. Како се осјећате у тој улози?

ИВAНОВИЋ: Па нисам чуо да ме жене тако зову, али ако Ви кажете, ја вам верујем. Мислим да се нисам променио, бар тако кажу моји пријатељи, а ја им верујем.

* ГЛAС: Шта савјетујете младим новинарима, односно водитељима који "стреме" ка успјеху? Како да стигну до звијезда, а да ипак остану на земљи?

ИВAНОВИЋ: Не постоји савет за то. Или сте кварљива роба или нисте и то је то.

* ГЛAС: Ко је Иван Ивановић приватно, а шта му је, када је о послу ријеч, највећи "покретач"?

ИВAНОВИЋ: Смех публике ми је највећи покретач. Увек сам волео да забављам друштво и сада имам задовољство да то радим за целу државу. Приватно, ја сам обичан човек, само мало луђи од вас.

Новак Ђоковић

* ГЛAС: Били сте водитељ приликом дочека тренутно најбољег тенисера на свијету Новака Ђоковића у Београду. Какав је то осјећај? Да ли можемо да га опет очекујемо у некој од Ваших сљедећих емисија?

ИВAНОВИЋ: Новак је диван момак, који је постигао невероватан успех и сви који смо учествовали у његовом дочеку осећали смо се чаробно. Он је већ био гост код мене, а када се укаже прилика поновићемо то гостовање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана