Грађани Јајца одушевљени наградном игром, данас у Бихаћу ФОТО

Алдијана Благојевић
Грађани Јајца одушевљени наградном игром, данас у Бихаћу ФОТО

Још један занимљив дан екипа Нес патроле провела је јуче на улицама Јајца, а данас се спремите за дружење у Бихаћу.

Ближи се крај наградне игре, једне од најслушанијих радио – станица у Босни и Херцеговини, Нес – моја прва станица, и зато, потражите Нес патролу и освојите вриједну награду.

Претходних дана награђени слушаоци нису крили одушевљење идејом и концептом наградне игре која се дешава на улицама бх. градова, као и приликом да упознају дио екипе која свакодневно креира радијски програм.

Бојан Драгишић, један од чланова Нес патроле казао је да возачи и слушаоци Нес радија у Јајцу нису чекали да буду заустављени, већ су углавном сами заустављали Нес патролу.

"Сваки дан који смо провели путујући по бх. градовима доносио нам је неке нове занимљиве ситуације. Кроз овај пројекат имали смо прилику да упознамо много занимљивих људи и дугогодишњих вјерних слушалаца наше радио-станице. И у Јајцу, као и у осталим градовима наишли смо на јако лијеп пријем код возача, и захвални смо им због тога", истакао је Драгишић.

Награђени слушаоци у Јајцу су искористили посјету Нес патроле да похвале програм ове радио - станице.

"Примјетили смо да је Нес радио овог љета увео неке новине у свој програм, које су право освјежење у овим љетним данима. Свака част и екипи која је реализовала пројекат Нес – моја прва станица. Идеја је пун погодак, а Нес радио је убједљиво најбољи у Босни и Херцеговини", казао је један од слушалаца у Јајцу додајући да је задовољан наградом коју је освојио.

Нес патрола данас је у посјети Бихаћу, потражите их и освојите једну од 300 вриједних награда. Једини услов за то је да на радио-пријемнику у вашем аутомобилу Нес радио буде на првом мјесту. И зато, ставите Нес на прво мјесто, зауставите се на позив Нес патроле или ви зауставите њих ако их примијетите на улицама вашег града и освојите награду.

Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес – моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи

.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана