Гола рамена, мрежа и чипка детаљи за љето

Агенције
Гола рамена, мрежа и чипка детаљи за љето

Чипка, плисе и изрези на неочекиваним мјестима само су дио тренда који форсирају модни креатори за ово љето. Ријеч је о детаљима који неочекивано много могу да учине за вашу фигуру, наравно уколико их правилно користите. Послушајте савјете креатора и модних кућа попут "Диора", Жил Сандера, "Праде"...

Гола рамена

Овај тренд одличан је за дјевојке свих грађа јер не открива много, а свакој комбинацији даје значајну дозу женствености и сексепила. Одлично изгледа на лепршавим туникама и крутим кошуљама, али и уским и широким мајицама које можете обући и на посао. За елегантније варијанте опредијелите се за хаљине на једно раме или оне које откривају оба.

Плисе

Плисиране сукње и хаљине су идеалне за високе температуре, а изузетно су женствене. Постоје двије врсте плисеа - "нож" гдје је свака фалта посебна, све су исте дебљине и иду у истом правцу, док су "сунчеви зраци" варијанта у којој се фалте шире. Најбољи избор су макси плисе хаљине, а ако не волите дужину до земље, опредијелите се за миди дужину.

Мрежа и Чипка

Мрежа нас асоцира на осамдесте године, али даме које прате моду знају да ће је данас комбиновати нешто другачије. Мрежа може да се комбинује уз укројене сакое и кожне ципеле са високом штиклом. Ово је идеалан стајлинг за излазак. Замка коју треба избјећи код чипке је претеривање. Од вашег укуса зависи коју ћете врсту чипке носити, елегантну старинску са већим шарама, или модерну и сензуалну са мањим.

Драпиране сукње

Могуће је да покажете стомак и ако носите драпирану сукњу или хаљину. „Долче&Габана" су инспирацију за своје моделе пронашли у Софији Лорен.

Љетња одијела

Љетња одијела нису погодна да се носе у пословним варијантама, али су веома интересантан тренд. Доступна су у великом спектру боја и могу бити опшивена чипком, а испод можете да носите кошуљу или мајицу. Обично се састоје од блејзера и шортса или бермуда од истог материјала.

Карнери

Карнери се носе на свим одјевним предметима, чак и на обући. Можете причврстити најобичнију мараму шналом тако да пада у слојевима и на тај начин добити тренди модни детаљ. Колекција за љето 2012. Стеле Макартни је доказ да се карнери могу комбиновати чак и са актуелним флоралним трендом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана