Гала вече Операције Тријумф

Глас Српске
Гала вече Операције Тријумф

Продукција "Емоушн" спрема велико изненађење за вечерашњу гала вече "Операције Тријумф", а информација о томе ко ће бити гост уз Жељка Самарyића, "Aтомско склониште" и Елену Ристеску чува се у строгој тајности.

Како спекулишу београдски медији на гала вечери би вечерас могла да се појави Цеца Ражнатовић.

Ова вијест распалила је дискусије по српским форумима који се баве овом тематиком. Фанови "Операције Тријумф" у Србији скупљају потписе за петицију да се не дозволи Цецин улазак у шоу, док гледаоци из Хрватске, БиХ и Македоније сматрају да је ово прави потез. Скај Виклер и Aјс Нигрутин могли би ускоро поново да се нађу раме уз раме. Наиме, челни људи "Емоушна" одлучили су да у Aкадемију убаце два репера.

Маринела Квапил, ПР продукције, није жељела да даје коментаре о могућности да се ово заиста деси. Сценарио гала вечери четири је тајна за све осим за Горана Стаменковића, директора "Емоушна". Због лоше изведене пјесме "Ти си принцеза" на протеклој гала вечери "Операције Тријумф" и номинације жирија, Никола Сарић сматра да није довољно добар у музици, те се током разговора са директором Сашом Драгићем чак и расплакао и открио да жели да напусти кућу.

Никола није једини који је у кући доживео емотивни крах. Због "мушке" пјесме расплакала се Милица, а недавно је због раздвојености од маме плакао и Данијел. Ни Соња није остала јака када је чула да у спољњем свијету публика мисли да она није добра особа. Ко ће завијек напустити Aкадемију знаће се на вечерашњој гала вечери послије борбе номинованог пара - Ђорђа Гогова из Србије и Aнтоније Беседник из Хрватске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана