Фаворити Операције Тријумф

Глас Српске
Фаворити Операције Тријумф

Сљедећег понедјељка, током гала вечери "Операције Тријумф", са такмичарима ће наступити сексипилна хрватска звијезда Северина, пјевач Елвир Лаковић Лака и Жељко Јоксимовић.

Према незваничним информацијама, заједно са Северином у шоуу треба да се појави и Горан Бреговић, који је радио на њеном новом албуму "Здраво Маријо", који она од ове јесени промовише по Србији.

Потврђен је и долазак "Прљавог казалишта", Здравка Чолића, Дина Мерлина, групе "Ван Гог" и многих других.

Могуће је да ће се, осим њих, сљедећег понедјељка појавити још неке музичке звијезде, а међу именима чије се учешће очекује наредних стотину дана, колико траје шоу, налазе се и Дино Мерлин, Жељко Бебек, Едо Маајка, Aлександра Радовић, Нина Бадрић.

Већ на почетку шоуа "Операције Тријумф" вјерни гледаоци су издвојили своје фаворите. Својим гласом, али и изгледом, "најпозитивнији" утисак на публику, оставиле су Соња Бакић (24) из Сомбора, познатија као Медена и Милица Мајсторовић (18).

Соњу су многи примијетили кад је током извођења пјесама одлично парирала највећој звијезди на отварању "Операције Тријумф", популарној Aнастасији.

Једина студенткиња која се помиње као достојан противник и која би могла да угрози будућу славу Меденој, јесте Милица Мајсторовић из Крагујевца.

Већина гледалаца није толико обратила пажњу на њене гласовне могућности, већ на њен физички изглед. Дефинитивно једна од најљепших учесница завршила је средњу музичку школу, одсјек флаута, а поред тога зна да свира и клавир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана