Екипа Нес радија данас патролира у Градишци, потражите их

Алдијана Благојевић
Екипа Нес радија данас патролира у Градишци, потражите их

Екипа Нес радија почела је своје путовање јуче у Бањалуци, а данас патролирају на улицама Градишке.

Првог дана Нес патрола је вјерним слушаоцима у Бањалуци подијелила преко 20 вриједних награда. Бањалучани су са одушевљењем прихватили наградну игру «Нес - Моја прва станица».

Награђени нису крили одушевљење идејом и концептом наградне игре која се дешава на улицама бх. градова, као и приликом да упознају дио екипе која свакодневно креира радијски програм.

Бојан Драгишић, један од чланова Нес патроле казао је да возачи и слушаоци Нес радија нису чекали да буду заустављени, већ су углавном сами заустављали Нес патролу.

„Најсимпатичнија ситуација десила се у бањалучком насељу Старчевица када је возач градског аутобуса, препуном путника зауставио патролу и освојио вриједну награду. Такође, једна госпођа коју смо наградили у Обилићеву у шали је рекла да је мислила да је полиција зауставља, а након што смо јој уручили награду није крила одушевљење”, рекао је Драгишић и додао да су између осталих наградили и будући брачни пар којима су, како кажу, донијели срећу.

Увијек добро расположена екипа Нес радија позива своје вјерне слушаоце на дружење данас на улицама Градишке.

Потражите Нес  их и освојите једну од 300 вриједних награда. Једини услов за то је да на радио-пријемнику у вашем аутомобилу Нес радио буде на првом мјесту. И зато, ставите Нес на прво мјесто, зауставите се на позив Нес патроле или ви зауставите њих ако их примијетите на улицама вашег града и освојите награду.

Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес – моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана