Екипа Нес радија данас патролира у Бањалуци и Кнежеву ФОТО

Алдијана Благојевић
Екипа Нес радија данас патролира у Бањалуци и Кнежеву ФОТО

Нес радио и наредних дана награђује своје вјерне слушаоце широм Босне и Херцеговине, у склопу наградне игре Нес – моја прва станица. Данас ће се екипа Нес патроле дружити са возачима у Бањалуци и Кнежеву.

Реакције слушалаца на наградну игру су до сада веома позитивне, а томе у прилог иде и чињеница да су претходних дана слушаоци у највећем броју случајева сами заустављали Нес патролу, док се велики број њих јављао редакцији Нес радија са разочарењем, јер нису успјели пронаћи патролу у свом граду.

Јуче је подијељено много вриједних награда у Српцу.

"Сазнао сам да данас долазите у наш град, па сам одлучио да вас потражим. Редовно слушам програм Нес радија, најбољи сте. Нес радио је дио моје свакодневице. Због посла проводим доста времена на терену, тако да сте ми у аутомобилу број један, у шта сте имали прилику да се увјерите. Такође кад сам кући волим да се одмарам уз ваш програм. Само тако наставите", рекао је један награђени слушалац у Српцу.

Бојан Драгишић, водитељ Нес радија и члан екипе Нес патроле казао је да су реакције Српчана на наградну игру и Нес патролу одличне.

"Послије пар укључења у програм грађани Српца су се активирали. Чак смо се морали у једном тренутку сакрити како не бисмо све награде подијелили одједном. Један од награђених слушалаца био је и полицајац који нам је рекао да је знао да ће нас срести понио би нам полицијску палицу да  помоћу ње заустављамо возаче", испричао је Драгишић, преносећи утиске из Српца.

Бањалука и Кнежево су сљедећа станица Нес патроле, потражите их и освојите вриједне награде. Ако још увијек не знате која су правила наградне игре врло је једноставно, само на радио – пријемнику у вашем аутомобиле ставите Нес радио на прво мјесто.

Екипу Нес радија можете препознати по брендираном аутомобилу Нес - моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Србац, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана