Екипа Нес радија данас патролира на улицама Приједора ФОТО

Алдијана Благојевиц
Екипа Нес радија данас патролира на улицама Приједора ФОТО

Наградна игра Нес радија, „Нес-моја прва станица" се наставља. Екипа Нес патроле вриједно је радила протеклих дана, дружила се са вјерним слушаоцима и подијелила много награда.

Патролирање по бх. градовима се наставља и данас, када ће се Нес патрола дружити са слушаоцима у Приједору.

Реакције возача на наградну игру су до сада веома позитивне, а томе у прилог иде и чињеница да су претходних дана слушаоци у највећем броју случајева сами заустављали Нес патролу, док се велики број њих јављао редакцији Нес радија са разочарењем, јер нису успјели пронаћи патролу у свом граду.

Екипа је јуче патролирала на улицама Мркоњић Града и Шипова, гдје су их слушаоци дочекали са одушевљењем. Чак су их када примјете брендирани аутомобил Нес радија испред појединих локала гдје је патрола одмарала тражили како би се фотографисали с њима.

„Заиста сам се пријатно изненадила кад ме зауставила патрола. Нес радио је моја омиљена радио станица и слушам вас већ дуги низ година. Програм је шаролик, тако да се за сваког се може пронаћи по нешто интересантно. Такође бих похвалила и избор музике коју емитујете, једни сте од ријетких који вреднују и емитују искључиво поп, рок музику стране и еџ џу продукције од шездесетих до данас. Само останите такви какви сте до сада били", поручила је једна награђена слушатељка у Шипову.

Приједор је сљедећа станица Нес патроле, потражите их и освојите вриједне награде. Ако још увијек не знате која су правила наградне игре врло је једноставно, само на радио – пријемнику у вашем аутомобиле ставите Нес радио на прво мјесто.

Екипу Нес радија можете препознати по брендираном аутомобилу Нес - моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана