Екипа Нес радија данас патролира на улицама Јајца ФОТО Велика Кладуша

Алдијана Благојевић
Екипа Нес радија данас патролира на улицама Јајца ФОТО Велика Кладуша

Екипа Нес радија јуче је патролирала на улицама Велике Кладуше, а данас своје путовање настављају у Јајцу. Немојте губити вријеме, потражите их и освојите једну од 300 вриједних награда.

Патролирање на улицама Велике Кладуше било је занимљиво за екипу Нес радија. Слушаоци су били активни и брзи у проналажењу патроле. У разговору са екипом Нес радија похвалили су програм ове радио-станице, и изразили одушевљење освојеним наградама.

Бојан Драгишић, препознатљив глас Нес радија и члан Нес патроле казао је да је патрола у Великој Кладуши била права атракција.

"Заиста феноменалне реакције људи на нашу екипу. Људи су дивни, лијепо су нас угостили. Такође смо у Великој Кладуши упознали осмогодишњу Миу Рибић која је, вјеровали или не, освојила два првенства Хрватске у Мотоцроссу и Суперцроссу за 2011. годину, те је и званична првакиња Хрватске у својој категорији гдје се такмичи као најмлађа учесница. Она је зауставила нашу екипу, и морам вам признати да смо сви били одушевљени њом", рекао је Драгишић.

Реакције возача на наградну игру су до сада веома позитивне, а томе у прилог иде и чињеница да су слушаоци у Великој Кладуши у највећем броју случајева сами заустављали Нес патролу.

"Хвала вам што сте се сјетили овог нашег малог града, који је нама на почетку, а многима на крају Босне и Херцеговине. Овдје сте много слушани, нарочито међу млађом популацијум. Избор музике коју емитујете је одличан", казаа је једна награђена слушатељка из Велике Кладуше.

Данас екипа патролира улицама Јајца, пронађите их и освојите вриједне награде.

Једини услов за то је да на радио-пријемнику у вашем аутомобилу Нес радио буде на првом мјесту. И зато ставите Нес на прво мјесто, зауставите се на позив Нес патроле или ви зауставите њих ако их примијетите на улицама вашег града и освојите награду. Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес – моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Нес патрола ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана