Екипа Нес радија данас патролилра у Српцу ФОТО

Алдијана Благојевић
Екипа Нес радија данас патролилра у Српцу ФОТО

Нес радио и наредних дана награђује своје вјерне слушаоце широм Босне и Херцеговине, у склопу наградне игре Нес – моја прва станица. Екипа Нес патроле с нестрпљењем чека дружење са возачима, а данашња станица им је Србац.

Јуче је подијељено много вриједних награда у Дервенти и Броду, а награђени слушаоци су у разговору с Нес патролом похвалили програм ове радио станице и сам концепт  наградне игре коју реализују овог љета.

“Јако сам задовољна програмом Нес радија. Музика коју емитујете је одлична, тако да је Нес радио мој избор већ дуги низ година. Наставићу да вас слушам и убудуће. Само останите такви и даље. Препознатљиви сте као једна од најквалитетнијих радио-станица на нашим просторима. Желим да вам се захвалим и на награди коју сте ми уручили”, казала је једна слушатељка у Дервенти.

Такође један од слушалаца у Броду казао је да му је јуче био рођендан, те да му је екипа Нес радија уљепшала дан наградом.

Бојан Драгишић, водитељ Нес радија и члан екипе Нес патроле казао је да ни киша која је падала већи дио дана није утицала на грађане, који су се потрудили да потраже патролу на улицама Дервенте и Брода и освоје неку од награда.

Србац је данашња станица Нес патроле; Немојте чекати да они зауставе вас, потражите их и освојите вриједне награде.

Све што је потребно да урадите како бисте освојили неку од вриједних награда је да на радио-пријемнику у вашем аутомобилу Нес радио буде на првом мјесту.

Екипу Нес радија можете препознати по брендираном аутомобилу “Нес - моја прва станица”, и препознатљивим мајицама и кацкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеце одредиште.

Екипа Нес радија це од 15. до 30. јуна патролирати у сљедецим градовима: Бањалука, Целинац, Котор Варош, Мркоњиц Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Србац, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихац, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана