Била сам на одмору у Хрватској и платила казну од 700 евра: Ево коју "фаталну грешку" сам направила, водите рачуна о овоме

ГС
Била сам на одмору у Хрватској и платила казну од 700 евра: Ево коју "фаталну грешку" сам направила, водите рачуна о овоме

Исабел Лакин, аустралијска инфлуенсерка љетовала је на Хвару и у Дубровнику, а своје пратиоце обавјестила је о томе шта јој се догодило.

- Ако не желите да добијете казну од 700 евра, немојте у бикинију ићи са плаже, без да обучете хаљину или шорц и мајицу преко. Ухватиће вас, не желе да туристи то раде.  Знам неколико људи који су се прошле године 'опекли', тако да пазите шта радите - поручила је. 

У коментарима су јој се јавили бројни пратиоци који су посјетили Хрватску, а који нису знали да таква правила постоје. "Нисам имала појма о овоме, била сам у Хрватској прошле године. Ходала сам кроз град у горњем делу бикинија и сукњи. Хвала Богу па нисам добила казну", "Гледам ово сад након што сам то несвјесно радила у Сплиту... На сву срећу нисам добила казну", писали су јој.

Једна жена је написала, како су је, због тога што није имала мајицу, избацили из продавнице, а онда се јавио и један туристички водич који је написао:  "Ово је истина. Радим као туристички водич у Хрватској. Не бисте требали нигдје да идете у бикинију или без мајице у градовима. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана