Зашто се купати у води када може у пиву?

Taнјуг
Зашто се купати у води када може у пиву?

Аустријска пивара "Штаркенберг" отворила је надомак Минхена термални центар који однедавно у својој понуди има и базене у којима туристи могу да се купају у пиву.

По цијени од 298 долара, базен пун пива може да се изнајми, а у њему се може уживати уз криглу хладног пива, преносе амерички медији.

Власник пиваре је на ову идеју дошао када је дио опреме за производњу пива постао сувишан па је одлучио на креативан начин искористи опрему умјесто да је баци.

Базени су смјештени у веома лијепим подрумима у стилу турских купатила у којима се налази седам базена у које стаје око 12.000 литара пива.

Иако из пиваре тврде да су ове купке веома добре за разне врсте кожних болести и да има позитивне ефекте на косу и нокте, гости више воле да пију него да пливају у базенима пива.

Купачи сједе у дрвеним кадама напуњеним миксом пива и праве изворске воде. Вода је добро загријана а на дугме се убацује ново и свјеже пиво које може да расхлади.

Пивски квасац је добар и за проблеме са акнама. Тамно пиво отвара поре, улази кроз кожу и након 15 минута ваша кожа се чини нежнијом.

Из пиваре тврде и да кожа неће упити пиво тако да се оно осјећа сатима послије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана