Шта посетити на основу вашег омиљеног пића?

Huffington Post
Шта посетити на основу вашег омиљеног пића?

Избор омиљеног пића може доста тога открити о вама. Ваше омиљено алкохолно пиће не само да може да открије вашу комплетну личност, већ вам може помоћи да одаберете и слиједећу дестинацију за одмор.

 

Овде идите ако волите:

Вино

Љубитељи вина су углавном софистициране особе које знају како да се опусте. Љубитељи вина требало би да одаберу дестинацију која нуди забаву али и декаденцију. Предлажемо вам Француску ривијеру – мјесто које одише стилом и елеганцијом, нуди прелијепе пејзаже, укусну храну и богатство казина у Монте Карлу.

Пиво

Љубитељи пива воле разноврсност. Они уживају у испробавању нових ствари и немају никаквих проблема да крену мање утабаним стазама. Љубитељи пива би требало да одаберу пу који ће им омогућити да истражују локалну умјетничку сцену, да уроне у другачију културу и слободно истражују. Берлин је идеалан град за све који воле да попију добро пиво. Град је познат по својој умјетности, историји и великом броју музеја. Са толико ствари које треба открити и истражити, досада никада није опција у Берлину.

Рум

Љубитељи рума су софистициране особе које обожавају забаву али и мало егзотике. Љубитељи рума требало би да се отисну до Фиџија на сјајан одмор гдје ће моћи да се одморе, буду окружени невјероватним пејзажима и тропским чудима.

Виски

Особе које пију виски имају тенденцију да воле просте, али ипак и софистициране, ствари у животу. Оне су директне и знају шта желе. Авантура на отвореном била би прави избор за све који цијене добру капљицу вискија. Постоји мноштво мјеста која треба истражити али је Аљаска дефинитивно најбољи избор. Љубитељи вискија требало би да се одлуче на одсједање у колиби или неком рустичном одмаралишту и истраживање националних паркова.

Џин

Љубитељи џина су софистицирани, разговорљиви и уживају у помало необичним стварима. Специфичан укус џина значи да особа која ужива у овом пићу није уплашена да проба нове ствари, али такође воли и комфор који традиција нуди. Идеална локација била би језерска област у Великој Британији која нуди мноштво прилика за истраживање и авантуру без превише егзотике.

Водка

Помодарска и самоувјерена, особа која пије водку је директна и прилично самосвијесна. Она воли алкохол који није превише компликован али је у исто вријеме и веома шик. Љубитељи водке би уживали у тренди хотелима, а Мадрид би представљао савршену локацију за ово. Град је познат по својој гастрономској сцени, моди и умјетности а ту је и прилично активан ноћни живот.

Текила

Љубитељи текиле су прилично слободног духа и воле забаву. Хедонисти али и помало дивљи, љубитељи текиле се увијек добро забављају. Оваква особа одлично би се провела на некој дестинацији богатој плажама које дозвољавају епске журке. Тајланд би дефинитивно требало да се нађе на самом врху дестинација које вриједи посјетити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана