Сазнајте колико кошта одмор на Тенерифима

Курир
Сазнајте колико кошта одмор на Тенерифима

ТЕНЕРИФИ - Иако многи мисле да је љетовање на острву Тенерифе папрено, многи тревел блогери тврде да није, те да се смјештај може наћи и за 700 евра за седам дана.

Тревел блогерка Дара Колић недавно је посјетила ово острво и открила колико је новца потребно за љетовање на овој дестинацији.

- Из Будимпеште постоји директан лет, а повратне карте могу се пронаћи већ по цијени од 200 евра. Из Београда су, нажалост, скоро дупло скупље, јер мора да се пресједа у Мадриду или Барселони - навела је Дара.

- Ми смо одабрали мало бољи хотел и платили 1.540 евра за нас двоје за 7 ноћења са доручком. Али могу се пронаћи хотели по дупло јефтинијој цијени. Ево неколико примјера са букинга, апартмани су још јефтинији од хотела. На Тенерифима не можеш ништа без аутомобила - додала је она.

Навела је да су рентирали аутомобил и да их је то коштало 180 евра за 7 дана, а да су гориво платили 60 евра.

- Прешли смо око 700 километара. Двије лежаљке на плажи су 8 евра, а оброке смо плаћали око 30 до 40 евра за нас двоје. Порција тапаса је 7 евра. Хајде да кажемо да ти је за пристојан смјештај довољно 700 евра за 7 дана - рекла је Дара.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана