Путујте и понесите канцеларију са собом: Serbia open office, одмор у сваком радном сату

www.serbia.travel
Foto: Слава Мићић- Lifestyle

Дигиталним номадима који су Србију одавно упознали и веома добро оценили, последњих месеци придружују се запослени у многим областима. Онлајн тренери, инструктори, преводиоци, архитекте…

Сви они посао носе са собом, у свом компјутеру. Потребан им је добар интернет да га покрену. Да би себе инспирисали и покренули потребно им је више…

Добра енергија, отворени музеји, градски живот поред реке. Неки би планински ваздух, шуму испред прозора. Има оних који би поглед на реку, лековиту воду, или сеоско буђење и прави српски доручак за почетак радног дана.

Све то у једном пакету нуди Србија. „Serbia open office” подразумева добродошлицу свим радницима на даљину широм света. Они треба да изаберу у какав би простор да сместе виртуелну канцеларију, и како би да проведу време после радних сати. Хотели, апартмани, виле, салаши и ресторани у Србији нуде најразличитије пакете.

„Нови номади” на једном месту остају најмање месец дана. За то време, осим што ће допунити енергију за своје редовне обавезе, моћи ће да упознају Србију.

Било да изаберу Београд, са свим привилегијама које метропола нуди, или неки мањи град у Србији, после радног времена моћи ће да се упознају са историјским споменицима, културним дешавањима и свакодневницом мештана.

Бројни хотели на планинама, у бањама, спремни су да се такмиче с градском понудом. Њима у прилог иде тишина, мир, али и авантура, природа и активна поподнева.

И рурални туризам није без искуства са дигиталним номадима, а ни без добре понуде. Ако бисте будилник заменили петлом, градску буку, звуцима ливада и пашњака, а брзу храну, најбољим домаћим специјалитетима, онда је наше село право место за Вашу нову канцеларију.

Нови облик туризма, у свету познат као „workation” последњих месеци препознале су бројне земље и многи путници. Туристичка организација Србије заједно са Хоресом покушава да споји све оне који могу да своју канцеларију понесу са собом и изместе у простор који сами одаберу, са онима који могу да понуде угодне услове за рад, али и препоруку за садржајне сате после рада.

Понуда је шаренолика, услуга спремна, а туристи широм света чекају да је упознају. „Serbia open office”, више од посла. Најбоље од уживања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана