Острво Марлона Бранда отвара се за јавност ФОТО

Б92
Острво Марлона Бранда отвара се за јавност ФОТО

Добродошли на приватно острво Марлона Бранда. Ускоро ће посјета приватном острву бити отворена и за обичан али веома богат свијет.

Ово луксузно одмаралиште под именом "Тhe Brando" ће бити отворено овог јула на острву Тетиароа, које је састављено од 12 мањих острва а поменути ресорт је смjештен на острву Онтаи, познатом као историјска посластица за тахићанско племство, пише Business Insider.

Легендарни глумац Марлон Брандо, који је купио Онтаи још давне 1967. године, је посветио посљедњих 30 година уређивању свог богатства.

"Наша мисија је да обезбједимо најлуксузније, аутентичније и посве обогаћено путовање доступно са свих страна свијета на ово предивно острво", кажу из Тhe Brando комплекса.

Комплекс "The Brando" планира да искористи материјале са овог острва и претвори их у изворе одрживе енергије - соларну енергију и кокосово уље.

Планирају да искористе и морску воду за систем хлађења.

Међутим, ово еколошко одмаралиште није јефтино, од јула до септембра једнокреветна вила кошта 2.500$ по особи. Након почетних мjесеци цијена скаче на 4,142$ по особи.

Најмање можете остати три ноћи у трокреветној вилиа то би изнијело породицу "тричавих" 37.279$.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана