Осам разлога зашто се парови свађају на годишњем

Aгенције
Осам разлога зашто се парови свађају на годишњем

Годишњи одмор за свакога би требао бити вријеме физичког и психичког опуштања те забаве. Ако проводите одморе са својим партнерима, добро је у старту дефинисати правила како би се избјегли неспоразуми и несугласице.

Људи Људи се обично мало занесу и претјерају у неким стварима, па је добро знати на што посебно треба обратити пажњу те што не чинити док сте на годишњем одмору.

1. Гледање других жена на плажи

Неважно је какав им је купаћи костим, купају или се у тангицама или топлесу - нити једној жени неће бити драго око су ваше очи залијепљене за дијелове тијела других жена. И форе као што су "свиђа ми се боја њеног тена" или „гледао сам узорак купаћег костима" не пролазе. Испробано је и не функционише.

2. Различити интереси

Жене се воле излежавати на плажи, док је мушкарцима већ један дан таквог одмора право мучење и досада. Они би истраживали, ронили, планинарили и били активни, а ако не постоје компромиси с једне и друге стране то би могао бити проблем. Потрудите се да радите оно што вас весели и уживајте у томе.

3. Спавање

Многи људи на годишњи одмор одлазе наспавати се. И тако надокнаде сва она ранојутарња дизања на посао – јер сада могу спавати и цијели дан. Но кад друга страна не дијели спавачки ентузијазам и жели бити активна на годишњем одмору, могуће су свађе.

4. Превише алкохола
 

Будући да годишњи одмор служи за опуштање, многи од нас си дају одушка и уживају у алкохолним пићима у било које доба дана и ноћи , али и у свим могућим приликама. Па ако друга страна има пуно тога против да ви цијели годишњи проведете у алкохолној измаглици, успорите алкохолни ритам. Или наговорите партнера на алкохолни маратон.

5. Свађање приликом вожње
 

Како то возиш? Успори, погинућемо! Коооооочи!!!! Дај мало убрзај, возимо се као пужеви! Ако су ово реченице које су оубичајене у вашем возилу приликом дужег путовања, онда се припремите на њих. Ако сте кренули на пут у иностранство и очекује вас велика километража, припремите се на стрес. Срећом па се не морате бринути око читања карте, јер су се захваљујући GPS уређајима свађе око тога смањиле на минимум.

6. Превише пртљаге
 

Наравно, причамо о женама. И обично су жене мале, слабе и крхке, па њихову пртљагу са 350 одјевних комбинација и 500 пари ципела обично носе мушкарци – који у својој пртљази имају два пара гаћа, четкицу за зубе и купаће.

7. Трошење новца на глупости

Дрвени магарчићи, шкољке и дрангулије са штандова које обично коштају превише, сувенири су који вам реално не требају. Но ако ваши партнери воле трошити пуно новаца на непотребне ствари, а ви покушавате бити рационални, могло би доћи до свађе.

8. Кашњење

Опште је познато да јавна превозна средства - као што су авиони, аутобуси и возови имају фиксан термин поласка. С друге стране, неки људи појам времена доживљавају поприлично флексибилно, па се због тога нађу у ситуацији да им превозно средство побјегне испред носа. Наравно, након тога врло је вјероватно да ће доћи до свађе ко је крив.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана