Она ради најбољи посао на свијету

Агенције
Она ради најбољи посао на свијету

Када је Американка, Мелиса Росенфилд отишла на Карибе само на шест мјесеци није ни слутила да ће остати и радити посао на ком јој сви завиде.

Мелисино звање гласи директорка атмосфере и вип услуга хотела Viceroy, на Ангвили, једном од најљепших Карипских острва.

"Посао смо креирали мој бивши шеф и ја", наводи она и истиче да људи често не могу да повјерују у такав опис посла, будући да им није јасно чиме се бави.

Посао из снова подразумева планирање журки, организовање активности гостима хотела међу којима су бројне познате личности, одржавање добре и веселе атмосфере у хотелу.

"Оригинални опис посла гласио је овако ‘одржавати свјетло и музику’. Након шест мјесеци су ми продужили уговор, тако да љети боравим у Њујорку и Лос Анђелесу а преко године радим у хотелу", каже она.

Осим одржавања добре атмосфере у луксузном хотелу, Мариса помаже познатим личностима да испланирају своје дане. Ипак, признаје да се никада не зна шта ће тражити од ње.

"Планирала сам многе ствари у посљедњи минут, јер се деси да нека позната личност одједном каже ‘желим да направим роштиљ на плажи уз реге бенд’"

Поред живота на рајском острву, Мариса има ту привлегију да путује широм свијета и испробава првокласну храну свјетских кувара. Она такође открива трендове у хотелијерству које прва доноси у свој хотел.

"Директор атмосфере" је заправо добра комбинација маркетинга и односа с јавношћу и свакако је нешто чиме би жељела да се бави и у будућности.

"Мислим да бренд наставља да расте, а ја желим да растем с њим. Сада је забавно. Мислим да не постоји ниједна компанија у којој бих могла да радим недјељу дана на плажи, онда слиједеће на четири фитнес тренинга", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана