Нови скијашки хит се зове “Приватна планина”

Telegraph.co.uk
Нови скијашки хит се зове “Приватна планина”

Ове зимске скијашке сезоне гости у швајцарском Тшугенд Гранд хотелу добиће и једну екстра услугу: имаће ексклузивно право да се једног дана скијају и разоноде на једном дијелу сусједне планине и доживе осјећај потпуне приватности.

Како би повећале број туриста и промовисале хотел и туристичку понуду која је у њему доступна, швајцарски хотел је одлучио да својим гостима понуди потпуно приватно коришћење планине једног дана у току ове зиме.

Хотел је смјештен у граду Аросо у долини Шанфих и има приступ мрежи од преко 225 километара уређених скијашких стаза. Гостима кој буду одсједали у хотелу у другој половини новембра биће омогућен приступ падинама планина Грисонс у току једног дана - 29. новембра - дан прије него што почне званична скијашка сезона (30. новембар) и цио скијашки комплекс буде отворен за јавност.

Са 130 соба хотел би са својих 100% капацитета могао да угости око 260 скијаша, а ова промотивна акција је осмишлљена управо како би ове сезоне у објекту боравило што више туриста. Сви који буду заинтересовани за ову једнодневну акцију ову ексклузивну понуду ће моћи да искористе уколико то буду дозвољавали временски услови. Уколико то не буде било могуће гости ће на располагању имати бању која се у мјесту простире на 5.000 квадратних метара или да у чествују у некој другој активности, попут нордијскиог трчања, планинарења или вожње балоном напуњеним топлим ваздухом

Цијена за ово “ексклузивно приватно” скијање је 930 швајцарских франака по особи, што укључује три ноћења на бази полупансиона, присуство на догађају “Приватна планина” 29. новембра, ски-пас за 30. новембар, бранч и улаз у хотелски бањски комплекс.

Овај необични туристички пакет је само једна од ексклузивних понуда за туристе који желе мало другачији вид одмора на популарним туристичким дестинацијама. Међу њима се налази и такозвана “Best of British” викенд тура у оквиру које је организовано одсjедање у луксузном 45 Парк Лане хотелу, приватно коришћење “Лондонског ока” и посjета лондонскон Тауеру између осталог. Цијена за ово задовољство за двоје кошта 1,6 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана