Најљепше је скијање у марту – идеални услови на олимпијској Јахорини

Г.С.
Најљепше је скијање у марту – идеални услови на олимпијској Јахорини

Идеални услови за скијање на Јахорини настављени су и у мјесецу марту. Многобројни посјетиоци ове планине имају прилику да уживају на 47 км ски стаза на којима се тренутно налази 120 цм утабаног снијега који је одлична комбинација природног и вјештачког снијега.

Сунчано вријеме и температурни минус обезбиједили су сјајне услове за скијање али и боравак на планини. Јахорина биљежи рекордну посјећеност, на њеним стазама је до сада скијало више од 360.000 скијаша док је према прогнозама очекивано да ће се добри услови за скијање наставити током цијелог мјесеца марта.

Они који одлуче да свој боравак употпуне додатним активностима које Олимпијски центар Јахорина нуди, силно ће се обрадовати чињеницама које везујемо за мартовско скијање, нарочито уколико желе да испробају вожњу затвореним типом снијежног табача, као једном од омиљених активности свих посјетилаца. У питању су Ски уранак и Ски залазак, у којима су сви корисници ова два типа понуде, судећи према свакодневним коментарима, бескрајно уживали. Ове савршене понуде представљају спој активности у којима посјетиоци могу уживати на Јахорини, као што су излазак, те залазак сунца, панорамска вожња снијежним табачем и уживање у прекрасним погледима на оближње планинске врхове, врхунска храна, и најбоље скијање.

Мјесец март карактеристичан је по сјајним забавама на врху планине на отвореном али и по једном од празника који са својим мајкама, сестрама, кћеркама, те свим ближњим и вољеним особама женског пола, радо прослављамо, обиљежавајући љубав и пажњу коју се трудимо свакодневно да им пружимо. У питању је празник 8. марта, Дан жена, који са великом радошћу и задовољством, прославља и Олимпијски центар Јахорина. Тако је, на поменути датум, свим дамама омогућено бесплатно дневно али и ноћно скијање. Одзив овој акцији предивног карактера, сваке године, заиста је велик, док је о њиховом одушевљењу сувишно говорити.

Међутим, поред дама, Олимпијски центар Јахорина настоји да обрадује све своје посјетиоце у поменутом мјесецу, те тако у зимској сезони 2021/2022, тачније, у периоду од 10. до 13. марта, за све скијаше, те оне који тек уче како да савладају овај зимски спорт, обезбјеђује попуст од 20%, на све четверодневне, тродневне, дводневне, те једнодневне карте за скијање, а једини услов за скијаше поводом истог је да купљене карте искористе у овом периоду.

Иако је сваки почетак скијашке сезоне на Јахорини праћен феноменалним садржајем када су у питању забава и одличан провод, једнако забаван и разноврстан садржај увијек је планиран и за сам крај исте. Стога, сваку зимску сезону затварамо уз сјајне манифестације, а ове сезоне ријеч је о спектакуларном догађају електронске музике, под називом "Winter Magic" by Бродолом Јахорина, 11. и 12. марта, 2022. године. У оквиру исте Олимпијски центар Јахорина угостиће неке од најпознатијих свјетских имена електронске музике као што су Mark Knight, Mahmut Orhan, After Affair, Andrew Meller, Drop Department,, Кристијан Молнар, у петак, 11.2, као и Fedde Le Grand, Plastik Funk, The Provincials, Petar Dundov, Alexander De Funk, Nebs Jack, те Dj Jock, у суботу, 12.3.2022. године. Иако је званични догађај за затварање зимске сезоне заказан за 11. и 12. март добро скијање на Јахорини се наставља док год буду за то постојали услови.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана