Најбољи градови за шопинг

Aгенције
Најбољи градови за шопинг

Спадате ли у "купохоличарке", ово је прави текст за вас (мада, врло вјероватно да већ и знате). Први је наравно Њујорк!

Њујорк је први на листи зато што обилује робом за свачији укус и џеп. Тамо купохоличари уживају у многобројним бутицама најпознатијих модних кратора у Ист Вилиџу, затим у шопинг центрима у Вилиамсбургу, али и у Бруклину и Бродвеју.  

Другопласирани Токио обилује шопинг центрима у којима поред куповине, посјетиоци уживају у забавним парковима са посљедњим технолошким иновацијама, ресторанима који задовољавају укус најпробирљивијих гастронома.

Трећепласирани град, британска престоница Лондон, на купохоличарској туристичкој листи је због многобројних бутика који представљају прави трезор моде из читавог свијета.  

Престоница Малезије Куала Лумпур, је на четвртом мјесту, гдје се налазе три од десет највећих трговинских центара у свијету.  

Гдје је Париз у свему овоме? На петом мјесту и то само захваљујући купцима који су љубитељи високе моде.  

Због оних са плићим џепом, Хонг Конг је на шестом мјесту, због обиља кинеске јефтине робе.  

На сједмом месту је аргентинска престоница Буенос Аирес, неприкосновена у погледу производа од коже, али и рај за љубитеље гастрономије и вина.  

На осмом мјесту је Беч, познат по продавницама кристала, великим божићним распродајама, али и гастрономским специјалитетима, у којима се ужива након шопинга.  

На деветом мјесту је Дубаи, а на десетом Мадрид.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана