На Јадрану наплаћују и мјесто за пешкир!

Г.С.
Foto: Морски.хр

ВОДИЦЕ - На друштвеним мрежама осванула је жалба туристкиње која је посјетила Водице у Хрватској и остала шокирана да се у једном бару на плажи наплаћује и мјесто за пешкир.

Наиме, како је пренио Морски.хр једна госпођа се на Фејсбук групи пожалила како “уколико бирате Водице” за свој одмор требате бити свјесни да су неки “почели наплаћивати и плажу”.

Како се може видјети на фотографији цјеновника који је објавила простор за изнајмљивање пешкира кошта 4 евра.

Објава је изазвала бројне коментаре, а Морски.хр је контактирао и власнике поменутог бара како би утврдили о чему је ријеч. Компанија повезана са овим баром тврдила је да им никакве дозволе за наплату не требају јер је ријеч о приватном посједу.

Када говоримо о цијенама, на фотографијама се такође може видјети да изнајмљивање лежаљки кошта 10 еура, док је за балдахин потребно издвојити 43 евра.

 

Колико су цијене у Хрватској “отишле у небо” потврђује и чињеница се словенски политичар Павел Рупар недавно пожалио на цијене у једном ресторану.

Он је боравио у Поречу, граду на западној обали полуострва Истра те је објавио како ћевапи коштају 17 евра уз поруку да су “Хрвати потпуно изгубили везу са стварношћу”, преноси Црна Хроника. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана