Љутити пилот истјерао напоље 100 путника

Aгенције
Љутити пилот истјерао напоље 100 путника

Капетан једне америчке авио компаније је био толико изнервиран понашањем 100 непристојних студената, да им је наредио да напусте авион прије полетања.

Недисциплиновани путници су се константно играли својим мобилиним телефонима, а нису послушали ни наређење капетана да сједну на своја мјеста, па су га толико разбесјнели да их је овај истјерао напоље прије него што је авион полетио.

"Десило се нешто потпуно неуобичајено у нашем послу, да бјесни капетан преко разгласа наређује путницима да сједну на своја мјеста, након што нису послушали неколико позива стјуардеса" саопштио је прдставник за штампу компаније Southwest Airlines, додајући да нема никаквих наговештаја да су инцидент изазвали чланови посаде.

Лет од Њујорка за Атланту је због тога у понедjељак каснио 45 минута, док се непристојни путници и њихови пратиоци нису искрцали.

Директор Универзитета Јешива, чији су студенти учесници ове необичне ситуације, сматра да је овај поступак неоправдан и да је посада авиона претерjала, као и да вjерује да студенти нису криви.

Ови "нежељени путници" након овог случаја премjештени на алтернативни лет који их је до крањег одредишта довео послије 12 сати.

Неки од незадовољних студената су на друштвеним мрежама поставили и фотографије као и Твитер поруке медијским кућама у којима пише да их је "начин на који је са њима поступала авио компанија чист скандал".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана