Јесен у Паризу за 370 марака

Драгана Келеч
Јесен у Паризу за 370 марака

Бањалука - Већина туристичких агенција у Српској у понуди има јесења путовања, а највеће интересовање становника влада за одлазак у Будимпешту, по цијени од 199 марака, и у Париз који кошта 370 марака.

Због лоше материјалне ситуације велики број становника није у могућности да уплати ексклузивније аранжмане, због чега, како истичу у агенцијама, највише бирају јефтиније дестинације, гдје се одлазак обично организује у јесењем периоду.

У туристичкој агенцији "Себастијан" у Бањалуци нуде обилазак европских градова аутобусом, а одлазак у Будимпешту кошта 200 марака, у Праг 300, Беч 250 марака, док је за путовање у Париз потребно издвојити 370 марака.

- Постоји велико интересовање за ова путовања, а посебно за Будимпешту и Париз - истакли су у овој агенцији и додали да у понуди имају и програме путовања авионом и то за Москву и Санкт Петербург по цијени од 1.190 марака, Лисабон 810, док Лисабон Порто и то кружна тура кошта 1.105 КМ, а за њу постоји највеће интересовање.

И у бањалучкој агенцији "Смиљић" истичу да имају разноврсну понуду јесењих аранжмана, али да је највећа заинтересованост за одлазак у Будимпешту.

- Од 24. октобра организујемо путовање у Будимпешту, које кошта 199 марака, и у ову цијену су урачуната три дана боравка у том граду - истакли су у овој агенцији.

У оквиру јесењих путовања агенција "Унис турс" у Бањалуци у понуди има пут у Будимпешту, Праг, Беч, Франкфурт, као и низ других дестинација. 

- За 199 марака може се отићи у Будимпешту и Сент Андреју. Путовање у Праг кошта 329 марака, док је одлазак у Беч 295 марака - стоји на сајту ове туристичке агенције.

У туристичкој агенцији "Адријатика лајн" у Бањалуци кажу да у понуди имају низ дестинација, а да је најтраженији пут у Минхен и обилазак баварске регије, од 17. до 20. октобра, који кошта 365 марака.

Путовања за младе

Агенција "Себастијан" у понуди има и путовања за младе "Университy Бреак 2013" и то од 21. до 27. новембра, гдје одлазак у Париз и Амстердам кошта 229 КМ, а Рим и Праг 199 КМ.

- Ово су цијене за првих 100 пријављених по дестинацији - рекли су у овој агенцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана