Идете у Енглеску? Избjегавајте ове хотеле

telegraph.co.uk
Идете у Енглеску? Избjегавајте ове хотеле

Читаоци једног потрошачког магазина у Енглеској су у управо окончаној анкети изгласали најгоре хотелске ланце у земљи, а на првом мjесту се налазе они из низа Britannia Hotels.

Тако се ланац од 44 хотела Britannia нашао на првом мjесту најгорих објеката за смештај туриста освојивши 36% гласова посетилаца сајта Which? који су учествовали у овом оцијењивању.

Хотели из ланца Britannia се рекламирају као мjеста која обезбjеђују "пристојан смjештај", али су учесници анкете њхове собе описали као "запуштене и оронуле".

Овај ланац је био оцијењиван у оквиру једне од укупно 6 категорија и освојио је само једну од укупно максималних 5 звездица, најмање оцјене за чистоћу, квалитет намјештаја, опремљеност соба и најлошију услугу за новац који се плаћа за смјештај.

Највеће изненађење учесника у анкети и корисника услуга ланца овог хотела је било то што се код њих за собу која има прозор доплаћује на основну цијену још 10 фунти.

Други најгори ланац хотела на листи је Travelodge, који у Енглеској има око 500 објеката, а добио је просjечну оцjену од 50% учесника, али је за чистоћу, опремљеност соба и комфор добио свега 2 звијездице, док су за доручак од укупно 5 звијездица добили само једну.

Списак 10 најгорих хотелских ланаца у Енглеској (просјечна оцијена корисника)

Britannia Hotels - 36%
Travelodge - 50%
Ramada (excluding Encore) - 51%
PH Hotels (Principal Hayley Hotels) - 51%
De Vere Village - 51%
Shearings Hotels - 52%
Copthorne - 54%
Park Inn by Radisson - 55%
Jurys Inn - 56%
Old English Inns - 59%

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана