Хајдучке воде на Борјима: Оаза мира и очуване природе

Ц. М.
Хајдучке воде на Борјима: Оаза мира и очуване природе

Теслић - Малишани о којима брине Удружење за помоћ дјеци са посебним потребама из Теслића јуче су посјетили хотел "Хајдучке воде" на Борјима, гдје је одржана радионица о теми јесени.

Дјеца су уживала у љепотама планине Борја и мотела "Хајдучке воде".

- Дјеца су одушевљена "Хајдучким водама", ту увијек највише воле доћи на излет, а овај пут смо одржали и једну од редовних радионица - рекла је сарадник у Удружењу за помоћ дјеци са посебним потребама Марина Јоргић.

Директор хотела Горан Периз истиче да посјетиоцима нуде разне видове рекреације, а посједују терене за фудбал, рукомет и кошарку, трим-стазе које воде кроз борову шуму, стазе за бициклизам, а најмлађима је на располагању и дјечије игралиште.

- Имамо уређене стазе за скијање и санкање и бројне друге садржаје - казао је Периз, наводећи као једну од атракција извор "Хајдучка вода", до којег се долази уређеном стазом и за који постоји легенда да су се на њему људи умивали да им планина да снагу пред окршај са Турцима.

Периз је додао да хотел има 24 модерно опремљене собе, фитнес и сауна центар, а ресторан је уређен у етно-стилу и гурманима нуди богата и укусна јела националне и интернационалне кухиње.

- Планирамо и изградњу базена отвореног и затвореног типа, свадбеног салона, тениског терена и додатно уређење скијалишта, те проширење капацитета у свим сегментима. То ће додатно допринијети нашем моту "Оаза мира, очуване природе и здраве хране, мјесто гдје ћете пронаћи себе" - најавио је директор хотела "Хајдучких вода", који због повољних цијена и природних љепота посјећује све већи број туриста.

Хотел "Хајдучке воде", који се налази на магистралном путу Бањалука - Теслић организује и семинаре, свечаности, прославу Нове године и друге скупове.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана