Екипа “Глоб трекера” на снимању у Српској

Глас Српске
Екипа “Глоб трекера” на снимању у Српској

Бањалука - Представници продукцијске куће једне од најпопуларнијих свјетских туристичких емисија “Глоб трекер” бораве у Републици Српској с циљем посјете туристичким дестинацијама, које ће бити представљене у специјалном издању ове емисије, преносе агенције.

Из Туристичке организације РС саопштено је да су продуцент Рејчел Хитон Амстронг и главни режисер Стефан Леноф са стручним сарадницима ТОРС-а обишли Национални парк “Сутјеска” и Вишеград, те утврдили локације које ће по наредном доласку ове екипе бити снимљене и представљене у емисији.

Снимање ће се десити 15. и 16. августа, када у Републику Српску долази један од најпопуларнијих водитеља ове емисије Јан Рајт.

Поводом 20 година емитовања једне од најпопуларнијих свјетских туристичких емисија, продукција “Пајлот продакшн” из Велике Британије организује велико снимање “Раунд д ворлд”, које ће обухватити шест епских путовања широм свијета.

“Глоб трекер” је у врху најгледанијих свјетских туристичких програма, а специјализоване емисије, које ће бити снимљене поводом 20. годишњице, ће добити велики простор у свјетским медијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана