Да ли сте се пријавили за пут у Дубаи? Пожурите јер наградни конкурс истиче 31. марта

M:tel
Да ли сте се пријавили за пут у Дубаи? Пожурите јер наградни конкурс истиче 31. марта

Одлазак на егзотично путовање на којем вас очекују авантуристичка изненађења никада није био ближи. Захваљујући наградном конкурсу који путем Facebook-а организује компанија м:тел у сарадњи са каналом Travel Channel, баш ви можете освојити путовање за двије особе у Дубаи.

Како до путовања? Веома једноставно. Креирајте колаж од најмање 4 фотографије на тему ‘’Да имам крила ја бих..?’’. Дајте машти на вољу, те искомбинујте своје фотографије или фотографије својих пријатеља у што креативнији колаж. Затим, на званичној Facebook страници компаније м:тел потражите апликацију под називом m:tel и Travel Channel, испуните формулар и аплоудујте фотографију.

Вашу колаж фотографију можете послати још неколико дана, тачније до 31. марта 2015. године. Након тога све пристигле фотографије ће бити постављене на м:тел Facebook страницу, а гласање ће трајати у период од 1. до 15. априла.

Аутор фотографије са највећим бројем коментара са различитих профила добиће на поклон луксузно путовање у Дубаи за двије особе. Напомињемо да право учешћа у акцији имају све особе старије од 18 година, а побједник ће бити проглашен 15. априла 2015. године у 12 часова.

Уколико волите да путујете и једва чекате да спакујете кофере у потрази за новом авантуром, овај наградни конкурс је идеалан за вас!

 

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана