Да ли сте чули за ову авио-компанију?

telegraph.co.uk
Да ли сте чули за ову авио-компанију?

Aurigny Air Services, једна мало позната авио-компанија, која одржава саобраћај између неколико малих острва у каналу између Енглеске и Француске, проглашена је за најбољу на кратким летовима на свијету у избору магазина Which?

Анкета која је укључивала више од 12.000 путничких "искустава", открила је да је компанија Aurigny Аir Services побjедила у конкуренцији 21 авио превозника, а на листи су се нашли и easyJet, British Airways и Monarch и други.

Како је пренио BBC комерцијални директор компаније Aurigny Air Services, Малколм Купар је након објављивања резултата анкете саопштио да "је то успjех на који су поносни" и да су се они у компанији трудили да путницима обезбjеде што угодније путовање без стреса.

На другом мjесту нашла се компанија Swiss, а Norwegian је завршио на трећем мjесту

У категорији превозника на дугим линијама, Air New Zealand и Singapore Airlines подjелили су заједничко прво мjесто, а сингапурски превозник је такође изгласан за омиљеног превозника и у анкети енглеског "Телеграфа".

Авио превозник Ибериа је завршио на тој листи на посљедњем мјесту, добивши за квалитет хране и пића на летовима само једну звјездицу.

Упркос свим напорима да унапреди услугу на својим летовима, компанија Ryanair се нашла на посљедњем мјесту листе превозника на кратким линијама, претпоследња је компанија Thomas Cook Airlines, а трећа отпозади је Алиталиа.

Резултати су добијени на основу одговора који су путници давали о томе да ли имају довољно простора за ноге, удобности сjедишта, брзине укрцавања на лет и општег утиска услуга-цијена.

Ово није први пут да је у анкети магазина Which? нискобуџетни превозник Ryanair прошао јако лоше. У септембру је ова авио компанија изгласана за најгорег комерцијалног превозника, што је у компанији изазвало врло оштре реакције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана