Жена погодила лото бројеве, али је остала без 200 милиона евра

ГС
Foto: Илустрација

Британка Рејчел Кенеди попунила је лото листић и њени бројеви су извучени, али добитак није освојила пошто се испоставило да тикет уопште није уплаћен.

Иако је вјероватноћа добитка мала, многи играчи на срећу се ипак надају. Оно што је још мање вјероватно, то је да погодите све бројеве, а да притом ништа не добијете. Управо то десило се Рејчел Кенеди, преноси ЦДМ.

Ова дјевојка је заједно са двије године старијим момком Лијамом Мекроханом већ недјељама бирала исте бројеве. И коначно, срећа је била на њиховој страни и сви њени бројеви су извучени. Награда на џек-поту била је невјероватна 182 милиона фунти односно 200 милиона евра.

Дјевојка је преко апликације добила обавјештење да је имала побједничку комбинацију.

– О Боже, освојила сам награду – узвикнула је.

Потом су се обратили лутрији ЕуроМилионс. Али стигло је непријатно изненађење. Лутрија их је обавијестила да упркос правим бројевима, нису освојили награду.

– Имате праве бројеве, али нисте имали довољно средстава на рачуну да платите листић, тако да картица није прошла – навели су из лутрије.

И Рејчел и Лијам су били шокирани. Рејчел је имала апликацију преко које јој се са рачуна аутоматски скида новац за тикет са њеним уобичајеним бројевима. Ипак, испоставило се да трансакција није прошла јер није имала новца на рачуну, преноси британски Сан.

– Срце ми је пукло кад ми је човјек преко телефона рекао да нисмо ни купили тикет. Већ сам замишљао кућу из снова и ауто. Преко апликације је стварно изгледало да смо добили јер је писало “добитак“.

Рејчел има сасвим другу идеју зашто нису освојили добитак. Вјерује да им је несрећу донијело то што су стално користили исте бројеве.

Лијам је објавио листић на Твитеру, а пост је постао виралан на Интернету.

– Прво сам га поставио да би моји пријатељи могли да виде. Имао сам 120 пратилаца, а онда је прича експлодирала и сад имам више од 31.000 лајкова” – испричао је он, преноси Курир.

– Никад ништа нисам добила. Једноставно, баш немамо среће – рекла је Рејчел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана