Жена оптужила полицајце да су је ухапсили због изгледа

ГС
Жена оптужила полицајце да су је ухапсили због изгледа

ЛАС ВЕГАС - Жена која је ухапшена јер није платила рачун у ресторану аеродрома у Лас Вегасу оптужила је полицајце да су је ухапсили јер је тако "згодна".

Полиција у Лас Вегасу рекла је да је жена, идентификована као Хенд Бустами (28), прекршила правила аеродрома зато што је оставила неплаћен рачун у ресторану у међународном аеродрому "Харрy Реид".

У извјештају о хапшењу стоји да је полиција позвана у ресторан 31. августа након што је Бустамијева изашла из ресторана не плативши рачун, наводи "Инсидер". Полицајци су успјели утврдити идентитет жене, али је нису могли одмах пронаћи у просторијама аеродрома.

Бустамијева је на крају уочен како спава у близини сигурносне контролне тачке, а затим је касније пронађена у простору за преузимање пртљага.

"Полиција која је радила на излазу Д је обавијештена да је жена која одговара том опису примијећена како спава у близини сигурносне контролне тачке, ометајући њихове операције," наводи се у извјештају.

Док је касније пронађена у простору за преузимање пртљага, жена је била "ратоборна с полицајцима, говорећи да је малтретирају јер полицајци нису никад видјели никога тако лијепог као што је она", рекла је полиција.

Чини се да Бустамијева није послушала полицајце и оптужила их је да је малтретирају због њена физичког изгледа. Чак је тврдила да су је покушавали "силовати".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана