Због улоге у "Игри Престола" био на лијечењу, а онда се догодио преокрет

ГС
Foto: Агенције

Кит Харингтон, звијезда "Гаме оф Тхронес", признао је да се пред крај популарне серије, у којој је осам година играо Џона Сноуа, суочио са одређеним "психичким проблемима", а глумац мисли да је одвајање времена за себе најбоља ствар коју је могао да уради.

"Имао сам неке психичке здравствене проблеме након 'Тхронес-а' и на крају, да будем искрен, мислим да је то директно повезано са природом серије и оним што сам годинама радио", рекао је Кит у емисији "Тхе Јесс Цагле Схоњ".

Глумац додаје да је после ангажмана у популарној серији направио паузу, преноси портал б92.

"После 'Престола' сам рекао да не желим да радим годину дана. Желим да се заиста концентришем на себе. Заиста сам срећан што сам то учинио", рекао је Кит, који је 2019. године провео мјесец дана у луксузном здравственом центру у Конектикату.

Затим, глумац је открио да је био узбуђен што се вратио на посао након завршетка "Игре престола", али је пандемија ковида 19 пореметила његове планове.

"Баш када сам одлучио да се вратим на посао, а могао сам да бирам шта желим да радим, догодила се пандемија", каже глумац.

Међутим, за то вријеме које им је, како глумац каже, поклоњено, десило се нешто лијепо - добио је сина са супругом Роуз Лесли (34).

"Најважнија ствар која је произашла из пандемије јесте то што сам постао отац. Имао сам прилично невјероватно искуство током последњих годину и по дана", закључио је Кит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана