Зашто су се пенкала уротила против Чарлса Трећег VIDEO

ГС
Зашто су се пенкала уротила против Чарлса Трећег VIDEO

Краљ Чарлс је у пратњи супруге Камиле присуствовао пријему у дворцу Хилсбороу у Северној Ирској гдjе се сусрео са члановима скупштине, а током церемоније потписивања књиге жалости, осим што је написао погрешан датум, из пенкала му је исцурело мастило.

Чарлс је и прије неколико дана имао проблема са потписивањем докумената. Током церемоније на којој је проглашен за краља, у директном телевизијском преносу, видјело се како је у једном тренутку схватио да му посуда са пенкалом и мастилом смета да се потпише.

Његова љутита и арогантна реакција према особљу изазвала је доста негативних коментара на друштвеним мрежама. Већина је тврдила да краљица никада не би тако одреаговала у јавности.

Током церемоније потписивања књиге жалости у дворцу Хилсбороу у Сјеверној Ирској, краљ је поново реаговао прилично нервозно и опет су то забиљежиле камере.

Најпре је гласно изразио љутњу што је уписао погрешан датум, а онда се пожалио на пенкало из кога је цурило мастило и испрљало му руке.

Краљица супруга Камила је прокоментарисала да „цури свуда“, на шта је краљевски помоћник брзо дотрчао и склонио проблематично пенкало

„Не могу више да поднесем ове глупости“, љутито је одбрусио британски монарх док је марамицом брисао мастило са руку. „Ово ми се догађа сваки проклети пут!“.

И овај инцидент је изазвао буру коментара на друштвеним мрежама. „Већ му је доста“, „Могу мислити под коликим је стресом због овога“, „Оловке и пернице не играју у истом тиму са краљем“, „Смири се, смири се, човече“, „Пенкало ће сутра бити прогнано“, само су неки од коментара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана