Упознајте највећег пит була на свијету VIDEO

GS
Foto: Instagram

Марлон Гринан који посједује највећег питбула на свијету, вриједног невјероватних 2 милиона фунти. Каже да су штенци ове ” звијери” илегално извезени у Велику Британију.

Пас под именом “Хулк” нам долази из Америке, а његова раса је деценијама била забрањена у Британији. Хулк је тежак готово 80 килограма и висок је невјероватних 1.80 цм на задњим ногама. 

Марлон каже да је дилерима лако да испоруче забрањене псе у земљу и вјерује да ће се Влада борити да блокира увоз опасних XL питбулова.

Американац Марлон, који узгаја псе за заштиту, раније је био на удару критика јер је дозволио својој д‌јеци да носе рукаве за угризе како би тренирали своје агресивне псе када су имали само шест година.

Хулк кошта 50.000 фунти у понуди за парење, а до сада је имао 250 штенаца током 10 година, који се продају за око 30.000 фунти свако штене.

“Никада нисам слао своје псе у Велику Британију. Нема шансе да пошаљем пит була у земљу у којој су забрањени. Али суштина је да не можете спречити да одређене расе уђу у Британију јер ће увијек бити људи који крше правила.” каже Марлон.

VIDEO

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана