У Риму отворен салон за чешкање

ГС
У Риму отворен салон за чешкање

Овај бизнис постао је познат захваљујући Тик-Току гдје су власници "чешкарнице" написали: 'Престаните да малтретирате пријатеље да вас чешкају, дођите код нас'".

У салону у којем се може наручити и платити чешкање, што представља нови бизнис у Италији, треба издвојити 39 евра за 45 минута!

Тако је експлодирала такозвана манија чешкања, са толико резервација да се чека на ред након пријаве путем формулара на сајту. И, мада су отворили први салон у мају ове године, друштвене мреже су им донијеле огромну популарност, преноси РТЦГ.

Иако смо у посљедње вријеме навикли на разне трендове који постају уносни бизниси, "чешкарница" озбиљно и успјешно ради већ три мјесеца, а на сајту јасно пише да нико ко мисли да се овдје ради о нечем другом, већ само о чешкању, није добро дошао.

"Молимо вас да се односите према нашим радницима са поштовањем. Ми смо професионалци којима је посао да вас релаксирају чешкањем и ничим другим. Користимо иновативну и релаксирајућу методу која смањује стрес и анксиозност, опушта мишиће и побољшава циркулацију. Чешкање побољшава и добар сан", наводе у "чешкарници".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана