У овом граду секса у Кини жене ће прогутати и прељубу само да се докопају мушкарца

Агенције
У овом граду секса у Кини жене ће прогутати и прељубу само да се докопају мушкарца

Локалне фабрике у кинеском граду Донггуану преферирају женску радну снагу, јер мушкарце сматрају непоузданима. Управо због тога они су готово "изумрла врста".

Иако је Кина још увијек конзервативна средина у којој је моногамија, као и на Западу, један од стубова друштва, ситуација у граду Донггуану у провинцији Гуандонг нешто је другачија. Наиме, тамошњи послодавци у својим погонима запошљавају готово искључиво жене због чега је мушкараца у граду све мање.

Према основним законима економије, усред свега тога догодила се једина логична ствар - потражња за мушкарцима сулудо је висока и то не у фабричким погонима, већ у - креветима.

Многи од њих тако признају да имају двије или чак три сталне дјевојке. Али, оне на то и те како свјесно пристају. Ријетки мушкарци који раде у фабрикама у предности су, јер су увијек окружени женама, а они који раде изван њих у предности су јер имају више - времена.

Управо због тога Донггуан је недавно добио титулу "града секса" јер су жене и више него спремне да ступају у односе са мушкарцима који већ имају дјевојку или више њих.

"Имам три дјевојке и све знају једна за другу. Неколико мојих пријатеља такође има по неколико дјевојака", - рекао је Ли Бин, један од становника необичног града.

"У граду је много младих и наивних дјевојака. Зашто да немаш више од једне? Гледајте, у овом се граду сви забављају. Ако нећете ви, неко други хоће", закључио је Бин.

Међутим, већина тих жена ту је тек привремено. Многе се након неколико година рада врате својим кућама и оснивају породице, али док су у Донггуану, онда се не штеди на забави због чега, нажалост, буја и проституција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана