У Џакарти отворен ресторан који виси у ваздуху на 50 метара висине

Агенције
У Џакарти отворен ресторан који виси у ваздуху на 50 метара висине

ЏАКАРТА - Људи који желе искусити ручак или вечеру на летећој платформи сада то могу у Џакарти - у овом граду у Индонезији недавно је отворен несвакидашњи ресторан Lounge in The Sky, који ће гостима пружити јединствено искуство оброка на 50 метара висине.

Током једног сата вечере, гости ће се препустити искуству ручка на отвореном који се сврстава у ред "најекстравагантнијих" на свијету. Овакав тип ресторана отворен је први пут у Индонезији, а трећи је такав у свијету након Белгије и Малезије.

Током уживања у оброцима, гости ће користити појасеве, а и пратеће особље ће бити опремљено сигурносним појасевима. Надзорници ће упознати госте са сигурносним прописима прије подизања платформе. На платформу одједном може стати 32 људи, а цијена оброка у овом ресторану креће се од 110 до 260 долара.

Ресторан има одређена правила за своје госте, укључујући минималну старост од 17 година и више, максималну тежину од 150 килограма и минималну висину од 135 центиметара.

Телескопска дизалица од 300 тона држи Lounge in The Sky у ваздуху, а ресторан ће се у Џакарти задржати три мјесеца. Гости могу резервисати своја мјеста, а на листи чекања прије отварања ресторана било је више од 5.000 гостију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана