Трудница из Малезије поклонила супругу "ламборгини" јер ће преузети бригу о беби

ГС
Foto: Кликс

КУАЛА ЛУМПУР - Млада мајка из Малезије одлучила је да унапријед награди свог супруга и захвали му јер ће надолазећих мјесеци преузети сву бригу око ње и бебе, поклонивши му, ни мање ни више, него "ламборгини" вриједан више од 190.000 евра.

Анес Ајни Осман, 19-годишња козметичка предузетница недавно је добила своје прво дијете са супругом и предузетником Веладаном Зулкефлијем.

С обзиром на то да је тамошња традиција да жене након рођења дјетета требају мировати како би се смањиле ризик од постпорођајних компликација те ребалансирале производњу хормона, Анес се прије рођења дјетета, договорила са супругом да ће он преузети сву бригу око бебе и кућних послова, а као награду, унапријед му је уручила луксузни аутомобил.

Све је подијелила на свом профилу на "ТикТоку "гдје је поставила видео како супругу приређује изненађење.

Са повезом на очима, Анес је довела Веладана у салон аутомобила, а тамо га је дочекао "ламборгини" са огромном црвеном машном.

Чим га је угледао, није могао сакрити изненађење, а сво вријеме грлио је и љубио своју супругу.

Анес је објаснила да ће се током надолазећих мјесеци стално ослањати на свог супруга што подразумијева да ће он мијењати пелене и провести многе непроспаване ноћи, а објаснила је и како то за њега неће бити претјерани проблем јер он има "пословни мозак" који боље ради ноћу.

"Колика год била вриједност овог поклона, никада неће моћи узвратити на твоју доброту", додала је Анес на видео који је скупио преко 1,6 милиона прегледа.

Испод је пар добио подијељене реакције, а док су неки закључили како би јој било исплативије да је плаћала медицинску сестру на пуно радно вријеме, други су писали како је Веладан прави сретник.

Анес и Веладан ступили су у брак у фебруару прошле године, а договорили су се како ће након рођења њихове бебе отпутовати у његов родни град Пасир Мас гдје ће боравити код Веладанових родитеља.

Процес опоравка који се практикује широм Азије, подразумијева да је мјесец од порођаја кључан за мајку и новорођенче.

Породиља строго мирује у кревету, не прима посјете и фокусира се искључиво на себе и бебу, стога је Анес била свјесна да ће пред њеним супругом бити тежак задатак којег је унапријед наградила.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана