Тајни свијет проституције у Кану

Businessinsider
Тајни свијет проституције у Кану

Покојни Роџер Еберт је 2010. године твитовао: „Проститутке се издвајају у Кану. Оне су те које су добро обучене и не пуше". Док је филмски фестивал у Кану постао познат по славним личностима које се у том периоду могу видјети на улицама, права драма одвија се ван домашаја објектива папараца.

Сваке године у Кан стижу кол герле које ноћ наплаћују у просјеку 4.000 долара, али и проститутке које добијају између 50 и 75 долара за ноћ. Све оне долазе спремне за „највећу зараду током године".

„Све се радујемо доласку у Кан", изјавила је локална проститутка која себе назива Дејзи.

Још један анониман извор објашњава да се скупе кол герле најчешће могу наћи у скупим хотелима у којима углавном одсједају богати Арапи.

„Оне за једну ноћ могу да узму и до 40.000 долара. Арапи су међу најдарежљивијим људима на свијету. Уколико им се свидите, даће вам гомилу новца. Они се по Кану шетају са свежњима од по 10.000 евра. Њих чак мрзи и да броје толики новац, за њих је то попут обичног папира. Најлакше им је само да тај свежањ предају дјевојци без потребе да знају колико се новца у њему налази".

Дио система укључује и дјевојке са јахти – у питању је до 40 јахти које су усидрене у заливу Кана.

„На свакој јахти се налази 10 девојака, углавном су у питању модели и скоро су увијек голе. У питању је комбинација дрога, алкохола и нагих жена. Свака од њих чека своју коверту на крају вечери и све се то дешава више од 60 година", тврди неименовани извор.

Коверта која се предаје на крају вечери представља као „поклон" је основни извор зараде за већну дјевојака у Кану.

Међутим, ове „поклоне" не добијају само проститутке из Француске.

„Линија која раздваја професионалне проститутке и Б и Ц глумице из Холивуда и моделе који примају новац за секс од стране старијих мушкараца је понекада слабо видљива", тврди један ветеран филмске индустрије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана