Тајанствени милијардер тражи сретни пар који би радио и живио на његовом отоку, ово су услови

ГС
Тајанствени милијардер тражи сретни пар који би радио и живио на његовом отоку, ово су услови

Тајанствени милијардер нуди сретном пару 185.000 долара да проведу годину дана живећи на његовом приватном отоку на Карибима, али постоје одређени услови.

Наиме, према огласу којег је објавила агенција за запошљавање очекује се да ће изабрани пар радити пуно радно вријеме и то промовишући  приватни оток на друштвеним мрежама.

Њихов главни задатак био би свакодневно снимање на Британским Дјевичанским отоцима, биљежећи напредак и изградњу некретнина до приказа овог мјеста као праве мале луксузне оазе.

George Dunn из агенције Fairfah and Kensington  нагласио је да власник жели нагласити љепоту свог отока, али да за то жели запослити инфлуенсере који би то радили.

Очекује се да ће пар који добије посао управљати објектима и догађајима, а осим познавања рада друштвених мрежа, морају имати и искуства у у вођењу луксузне индустрије што подразумијева рад на јахтама или у вилама.

Запослени пар ће у једног години добити повратни лет кући те 25 дана годишњег одмора, којег могу искористити на неком од сусједних отока.

Интересантно је да су идентитет власника и специфичности отока још увијек у тајности. 

Како би се пријавили, инфлуенсери морају послати ТикТок видео, који ће прегледати милијардеров лични тим, пише Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана