Шта је радила Кејт Мидлтон прије него што је постала принцеза?

GS
Foto: Profimedia

Данас је она принцеза од Велеса, али нису сви послови које је у свом животу обављала Кејт Мидлтон били тако гламурозни. Прије него се 2011. године придружила Компанији, како се назива краљевска породица, будућа краљица радила је на низу изненађујуће нормалних послова.

Уочи одласка на Универзитет, тинејџерка Кејт прихватила се "мукотрпног посла" и зарађивала је "сићу" као радница у луци у Соутамптону. Након што је завршила школовање, нашла је посао у модној индустрији и радила је као купац модних додатака у стрит бренду Јигсав. На крају је, прије удаје, неко време радила у компанији њене породице Парти Писез.

Данашња принцеза је радила у марини Океан Вилеџ у Соутамптону. Прије одласка на Универзитет у Шкотској, на којем је упознала принца Вилиама, Кејт је попут бројних младих Британаца прихватила слабо плаћен посао. На њему се задржала четири мјесеца.

Један од скипера с којима је Кејт радила у то време, Кал Томлинсон, разговарао је с ауторком Кејти Никол која је написала биографију Кејт: Футур Квин.

Данашња принцеза је радила у марини Океан Вилеџу Соутамптону. Прије одласка на Универзитет у Шкотској, на којем је упознала принца Вилиама, Кејт је попут бројних младих Британаца прихватила слабо плаћен посао. На њему се задржала четири мјесеца, преноси б92

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана