Руси на интернету продају бургере и сосове из Мекдоналдса - цијене и до 400 евра

б92
Foto: принтскрин

Руси преко интернета продају јела и додатке из ланца хране Мекдоналдс након што је компанија најавила да напушта Русију.

На једној руској страници за онлајн продају могу се пронаћи бројни производи из Мекдоналдса - од читавог менија па све до сосова, а чак и шећера.

"Продајем ријетку амбалажу доручка из Мекдоналдса. Невјероватна амбалажа роладе загрејаће вас успоменама на давне дане", написао је један оглашивач у огласу, а цијена амбалаже је око 5.000 рубаља, што отприлике износи мало више од 38 евра.

Оригинални Мекдоналдс хамбургер. Купљен у 12:45, рачун укључен. Вечерас ћу га појести, пожури", написао је један Рус уз фотографију хамбургера који покушава да прода по цени од 230 евра.

Иначе, на друштвеним мрежама су се проширили снимци на којима се виде колоне аутомобила које су наводно настале кад се проширила вијест да Мекдоналдс затвара ресторане у Русији.

Компанија је јуче објавила да привремено затвара свих 847 ресторана у Русији као одговор на руски напад на Украјину.

Извршни директор Крис Кемпцзински рекао је да ће ланац паузирати пословање у Русији, али да ће наставити да плаћа своје руске раднике, а непрофитна организација Роналд МекДоналд Хоусе Чаритиес наставиће с радом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана