Принца Харија нико не жели да види: Послије годину дана од смрти краљице нико ни са ким не говори

GS
Foto: AFP

Ни краљ ни принц од Велса неће се састати са војводом од Сасекса када дође ове недеље у посету Британији. Како тврде страни медији, Принц Хари ће отпутовати у Велику Британију како би присуствовао годишњој додели награда ВелЧајлд, добротворној организацији чији је покровитељ већ 15 година.

Подразумева се да позив на годишње летње окупљање краљевске породице у Балморалу ове године није упућен војводи и војвоткињи од Сасекса. Принц Хари је вратио кључеве свог комфорног дома Фрогмор колибе у Виндзору и синоћ није било најјасније да ли ће му краљевска породица понудити било који други смештај током његовог боравка.

Чинило се да је прошле недеље војвода поново критиковао своју породицу у документарној серији "Invictus Games" од неколико милиона долара, о међународном спортском турниру који је основао за рањене ветеране.

У интервјуу за телевизијског гиганта, Нетфликс, принц Хари је кренуо у нови напад, рекавши да "није имао систем подршке" који би му помогао да се носи са изненадном смрћу своје мајке у доби од 12 година.

- Највећа борба за мене је била да нико око мене заиста није могао да ми помогне. Нисам имао тај систем подршке, ту мрежу, или стручни савет да идентификујем шта се заправо дешава са мном, рекао је у документарцу.

Хари ће бити у Дизелдорфу на двогодишњим играма касније овог месеца, али ће прво посетити Велику Британију да би присуствовао додели награда ВеВлЧајлд у Лондону. Сматра се да му се његова супруга, војвоткиња од Сасекса, неће придружити на британском делу путовања, преноси Курир

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана